Tegelhal Verschuur

Voor al uw wand- en vloertegels, vloerrenovatie, complete badkamer- en toiletrenovatie, pvc- en laminaatvloeren!

Professionele Montage

Wil je jouw vloeren leggen of een nieuwe badkamer laten bouwen zonder gedoe? Bij Tegelhal Verschuur bieden we niet alleen hoogwaardige tegels en sanitair, maar verzorgen we ook de complete montage.

Ervaring en Vakmanschap

Onze eigen montageploeg bestaat uit ervaren vakmensen met een schat aan expertise. Of het nu gaat om het leggen van vloeren, het plaatsen van wanden, of de complete bouw van uw badkamer en toilet, wij staan garant voor vakmanschap en precisie.

Van Advies tot Oplevering

Vanaf het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke oplevering staan onze gemotiveerde medewerkers voor je klaar. We begeleiden je door het hele proces, inclusief voorbereidend werk zoals inmeten, het verwijderen van oude vloeren of sanitair, en het egaliseren van vloeren en wanden.

Onderhoudsadvies

Naast het leggen van vloeren en het installeren van sanitair, bieden we ook advies over het onderhoud van uw vloer. Met een breed scala aan onderhoudsproducten van topmerken zoals Moeller Stone Care en Fila, zorgen we ervoor dat uw vloer er altijd als nieuw uitziet.

Transparante Offerte

Voordat we aan de slag gaan, ontvang je van ons een duidelijke offerte. Hierin worden niet alleen de kosten voor de aanschaf van materialen vermeld, maar ook de kosten voor het leggen van vloeren en installeren van sanitair. Zo weet je precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Laminaat en PVC Vloeren

Ook voor laminaat en PVC vloeren ben je bij ons aan het juiste adres. In onze showroom presenteren we een zorgvuldig samengesteld assortiment van topmerken zoals Mflor, Beautifloor, Joka, Aspecta, Elemental, Isocore, Douwes Dekker en Sense.

Kies voor professionele montage door Tegelhal Verschuur en geniet van een perfect resultaat, zonder zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

Wilt u meer informatie, een afspraak met ons maken of een offerte op maat?

N

Advies op maat

Onze specialisten staan u graag te woord met advies, inspiratie en mogelijkheden.

N

Meer dan 15 jaar vloerenspecialist

Al sinds 2004 is Tegelhal Verschuur een begrip in Lunteren en omstreken.

N

Betaalbaar, gemakkelijk, en een enorm aanbod

Wandtegels, vloertegels, laminaat, natuursteen, wij kunnen u aan bijna alles helpen.

N

Vrijblijvend gebruik van onze tegelviewer

U kunt gebruik maken van onze digitale tegelviewer, zoek de tegels thuis uit vanaf de bank.