Tegelhal Verschuur

Voor al uw wand- en vloertegels, laminaat en pvc vloeren

Vloeren leggen, tegelwerken en complete badkamers

Voor vloeren leggen of de bouw van uw nieuwe badkamer en/of toilet kunt u ook terecht bij Tegelhal Verschuur. Wij werken samen met vele aannemers en installateurs. Mocht u nog geen aannemer of installateur hebben gevonden dan komt onze eigen montageploeg in beeld. Onze medewerkers zijn vakkundig, correct en ze hebben jarenlange ervaring. Heeft u nog geen aannemer gevonden, neem dan gerust contact met ons op voor een prijsopgave. Natuurlijk kunt ook zelf de verwerking van de vloeren, badkamer e.d. regelen. We kunnen onze tegels, sanitair, pvc- en laminaatvloeren en alle overige benodigdheden tijdig leveren door geheel het land.

Vloeren wanden en sanitair

Naast vloeren leggen kunnen we ook de complete bouw van uw badkamer of toilet voor u verzorgen. Onze montageploeg en onze partners zijn specialisten op het gebied van leidingwerk en de installatie van bestaand of nieuw sanitair.. We ondersteunen ook al het voorbereidend werk, zoals het inmeten en het verwijderen van de huidige vloeren of sanitair, dan wel het egaliseren van vloeren en wanden. We maken ook vloerverwarming en plaatsen wand- of plafonddelen. Van advies tot oplevering, onze gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar.

Onderhoud van uw vloer

Naast de aanschaf en verwerking van uw vloeren of wanden is ook het onderhoud van de vloer een belangrijk gegeven. Wij geven u een helder advies over alle mogelijke manieren om de aangeschafte vloeren goed te onderhouden. We leveren hiervoor een breed scala producten van o.a. Moeller Stone Care en Fila die uw vloer langdurig beschermen en ze er mooi uit laten zien. Heeft u problemen met het onderhoud van uw tegelvloer neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen wij u helpen met reinigen van uw vloer.

Vloeren leggen of badkamer installatie

Om een goed beeld te krijgen van de totale kosten van uw nieuwe vloer of badkamer maken wij een duidelijke offerte over de aanschafkosten, het benodigde bijbehorende materiaal en de eventuele kosten om de vloer of wand te betegelen of uw sanitair te installeren. We hanteren scherpe prijzen en bieden een ruim aanbod vloeren van hoge kwaliteit. U weet precies hoeveel de investering bedraagt en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laminaat en PVC vloeren leggen

Ook voor het leveren en monteren van laminaat en pvc vloeren kunt u bij Tegelhal Verschuur terecht. Een zorgvuldig samengesteld assortiment wordt gepresenteerd in onze showroom. Merken als Mflor, Beautifloor, Joka, Aspecta, Elemental, Isocore, Douwes Dekker en Sense vind u bij ons in de showroom.

Wilt u meer informatie, een afspraak met ons maken of een offerte op maat?

N

Advies op maat

Onze specialisten staan u graag te woord met advies, inspiratie en mogelijkheden.

N

Meer dan 15 jaar vloerenspecialist

Al sinds 2004 is Tegelhal Verschuur een begrip in Lunteren en omstreken.

N

Betaalbaar, gemakkelijk, en een enorm aanbod

Wandtegels, vloertegels, laminaat, natuursteen, wij kunnen u aan bijna alles helpen.

N

Vrijblijvend gebruik van onze tegelviewer

U kunt gebruik maken van onze digitale tegelviewer, zoek de tegels thuis uit vanaf de bank.