Tegelhal Verschuur

Voor al uw wand- en vloertegels, vloerrenovatie, complete badkamer- en toiletrenovatie, pvc- en laminaatvloeren!

Tegels

Tegels zorgen voor de sfeer in uw huis. Als u een nieuwe tegelvloer uitkiest, dan moet u daarom goed geïnformeerd zijn. Tegelhal Verschuur heeft een zeer ruime tegelcollectie met wandtegels, vloertegels, buitentegels en tegels van natuursteen. U kunt natuurlijk bij ons terecht voor tegels voor uw badkamer of toiletruimte, maar ook voor tegels voor de woonkamer, keuken, hal, bijkeuken en slaapkamer.

Vloertegels

Het is belangrijk om de juiste soort vloertegels te kiezen. Uw vloertegels bepalen in hoge mate de uitstraling in uw woonkamer of badkamer. Ze kunnen een ruimte groter laten lijken of juist kleiner. Ook is het belangrijk dat u vloertegels kiest die passen bij de ruimte. Zo zijn stroeve vloertegels met een beetje structuur de beste keuze voor de badkamer, terwijl een gladde tegel in de keuken weer eenvoudiger te reinigen is. Of u nou houdt van grote tegels, kleine tegels of een uniek mozaïek: bij Tegelhal Verschuur vindt u wat u zoekt.

Wandtegels

Ook voor wandtegels zijn er talloze stijlen, kleuren en maten. Kiest u voor een moderne witte tegel van een groot formaat of toch liever een kleinere tegel met een wandstrook? Wij helpen u graag met het ontwerp van uw nieuwe ruimte en weten precies welke tegel past bij de uitstraling die u zoekt. In onze showroom vindt u vele soorten vloer-en wandtegels en deze kunt u hier bekijken in onze tegelcollectie.

Online tegels kijken

Tegelhal Verschuur heeft een unieke online tegelcollectie met de laatste tegeltrends en een heel ruime aanbod in kleuren en formaten. Heeft u een mooie tegel gevonden in onze tegelcollectie? Vul uw gegevens dan in, zodat u de code van de tegel per e-mail ontvangt. Deze code neemt u mee naar onze showroom in Lunteren. Op een groot beeldscherm kunnen onze medewerkers uw ruimte ontwerpen met de door u gekozen tegels. Zo kunt u precies zien hoe uw nieuwe ruimte er uit komt te zien.

Onze medewerkers staan voor u klaar in onze showroom in Lunteren. 

Wilt u meer informatie, een afspraak met ons maken of een offerte op maat?

N

Advies op maat

Onze specialisten staan u graag te woord met advies, inspiratie en mogelijkheden.

N

Meer dan 15 jaar vloerenspecialist

Al sinds 2004 is Tegelhal Verschuur een begrip in Lunteren en omstreken.

N

Betaalbaar, gemakkelijk, en een enorm aanbod

Wandtegels, vloertegels, laminaat, natuursteen, wij kunnen u aan bijna alles helpen.

N

Vrijblijvend gebruik van onze tegelviewer

U kunt gebruik maken van onze digitale tegelviewer, zoek de tegels thuis uit vanaf de bank.