Sanitair

Infinity 60+30+60cm met greep wit hoogglans + Levante wastafel grijs

Tegelhal Verschuur heeft het assortiment uitgebreid met sanitair.

Een compacte sfeervolle sanitair- showroom, een 3D tekenprogramma en onze eigen montageploeg maken het mogelijk deze stap te realiseren. In onze showroom presenteren wij badkamermeubelen, doucheopstellingen, kranen, radiatoren, wandclosets, baden, douchebakken en nog veel meer.

Mix & Match

Ons sanitairprogramma is afgestemd op betaalbare luxe en wij bieden u naast een vrije keuze ook compleet samengestelde pakketten aan. Een combinatie of een complete badkamer voor een totaalprijs, het is allemaal mogelijk. Wilt u uw eigen combinaties samenstellen? Geen probleem, wij helpen u graag.

Betaalbare luxe!

Tegelhal Verschuur kan vele A-merken leveren en heeft ook diverse rechtstreekse kanalen bij fabrikanten. Daarnaast is Tegelhal Verschuur aangesloten bij MijnBad en dit bied ons vele mogelijkheden en een zeer uitgebreid assortiment. Dus wilt u betaalbare luxe? Kom dan naar onze showroom en laat u adviseren over de mogelijkheden.

3D- presentatie op groot scherm.

Tegelhal Verschuur biedt u de mogelijkheid om een 3D presentatie te geven van uw nieuwe badkamer. Dit doen wij uitsluitend op afspraak en niet op zaterdag! Wanneer u ons een email stuurt met de afmetingen van uw badkamer en de wensen kunnen wij alvast een en ander voorbereiden.

Uw badkamer of toilet laten installeren door Tegelhal Verschuur? 

Ook voor de installatie van het sanitair bent u bij ons aan het juiste adres! Onze eigen montageploeg staat graag voor u klaar, zijn zeer correct en vakkundig. Uw badkamer is bij ons in goede handen . Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Meulunterseweg 35 in Lunteren.

Afspraak maken?

Een badkamer uitzoeken kost tijd, onderschat dit niet. Wij willen u dan ook vragen om een afspraak te maken wanneer u voor een complete badkamer langs wilt komen. Dan houden wij rekening met uw komst en plannen we een van onze medewerkers vrij. Indien u zonder afspraak binnen komt loopt u de kans dat er op dat moment geen tijd is om met u aan tafel te gaan zitten of dat er een vervolgafspraak moet worden gemaakt i.v.m. de drukte in onze showroom of andere werkzaamheden. Wij zijn u graag van dienst, willen de tijd voor u nemen maar een afspraak voor het uitzoeken van een badkamer is echt noodzakelijk.