Tegelhal Verschuur

Voor al uw wand- en vloertegels, laminaat en pvc vloeren

Topkwaliteit sanitair en de allerbeste service

Wanneer u van plan bent te gaan verbouwen, heeft u uw zinnen misschien wel gezet op een compleet nieuwe badkamer of toilet. Het (laten) plaatsen van nieuw sanitair is waarschijnlijk niet iets waar u dagelijks mee te maken hebt en misschien weet u niet goed waar u moet beginnen. Onze tip? Schakel Tegelhal Verschuur in, dan zorgen wij ervoor dat al uw vragen beantwoord worden en al uw zorgen weggenomen. Wij zorgen voor uw complete nieuwe sanitair en kunnen desgewenst ook de gehele installatie uitvoeren.

Een digitale impressie

Wanneer u ons uw sanitair laat verzorgen, weet u voor we beginnen aan de klus precies hoe uw badkamer of toiletruimte eruit gaat zien. Wij hebben weliswaar geen grote showroom waarin we u elk product kunnen laten zien, maar we beschikken wel over een programma waarin we in 3D uw nieuwe badkamer of toilet met al het nieuwe sanitair aan u kunnen laten zien. Op ons supergrote beeldscherm lijkt het net of u de nieuwe ruimte al echt voor u ziet.

Breed assortiment sanitair

Tegelhal Verschuur is aangesloten bij de inkooporganisatie Mijn Bad. Omdat wij geen showroom hebben met daarin slechts een paar merken sanitair waar u uit kunt kiezen, maar aangesloten zijn bij deze organisatie, kunnen wij u de keuze geven uit een zeer breed assortiment. Niet alleen heeft u keuze uit verschillende merken sanitair, wij hebben ook voor ieder budget passende producten.
Al deze producten kunnen wij weer weergeven in de 3D presentatie van uw toekomstige badkamer of toilet, zodat u de juiste keuze kunt maken. Daarnaast kunnen wij uw producten desgewenst snel leveren.

Gaan wij, of gaat u aan de slag?

Als u het juiste sanitair voor uw verbouwing heeft uitgezocht, blijft er nog een vraag over: gaat u zelf aan de slag met de nieuwe producten, of laat u ons de verbouwing van uw badkamer of toilet uitvoeren?
Als u ons de verbouwing uit laat voeren, nemen wij u alle zorgen uit handen. Wij zorgen voor de levering van de juiste producten, de installatie en u kunt ons zelfs de afwerking volledig uit laten voeren. Ook het verzorgen van de tegelwerken in uw natte ruimte is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren uw project van begin tot eind met vakmanschap en precisie uit.

Topkwaliteit en de beste service

Wanneer u uw nieuwe sanitair laat verzorgen door Tegelhal Verschuur, bent u verzekerd van topkwaliteit. Niet alleen werken wij met de beste producten, maar u krijgt daarbij ook de beste service. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie, nemen daarbij de tijd voor u en houden natuurlijk altijd rekening met al uw wensen.
Bij Tegelhal Verschuur kiest u altijd voor de allerbeste kwaliteit en service!

Wilt u meer informatie, een afspraak met ons maken of een offerte op maat?

N

Advies op maat

Onze specialisten staan u graag te woord met advies, inspiratie en mogelijkheden.

N

Meer dan 15 jaar vloerenspecialist

Al sinds 2004 is Tegelhal Verschuur een begrip in Lunteren en omstreken.

N

Betaalbaar, gemakkelijk, en een enorm aanbod

Wandtegels, vloertegels, laminaat, natuursteen, wij kunnen u aan bijna alles helpen.

N

Vrijblijvend gebruik van onze tegelviewer

U kunt gebruik maken van onze digitale tegelviewer, zoek de tegels thuis uit vanaf de bank.