Tegelhal Verschuur

Voor al uw wand- en vloertegels, sanitair, laminaat en pvc vloeren

Tegelhal Verschuur: showroom aan huis!

Mensen zoeken doorgaans graag in alle rust een nieuwe badkamer of vloer uit. Tegelhal Verschuur presenteert een innovatief concept: wij kunnen vanaf nu onze showroom bij u thuis presenteren. Dit voorkomt niet alleen drukte in onze eigen showroom, ook wordt het risico voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet als gevolg van de ruime keuze. Of het nou gaat om een badkamer, toilet óf woonvloer, wij zorgen ervoor dat wij alle benodigde zaken meenemen en u volledig van dienst kunnen zijn, aan uw eigen keukentafel. Gemakkelijk, doelgericht én effectief: drie vliegen in één klap! Hoe wij dat doen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Producten en diensten

U kunt bij ons terecht voor tal van producten en diensten: van complete badkamers en toiletrenovaties tot een breed assortiment woonvloeren (tegels, laminaat en pvc). Wij bieden voor ieder wat wils. Er is altijd sprake van korte lijnen en wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, iets waar deze thuisservice zeker aan zal bijdragen.

Comfortbadkamers

Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het geven van advies als het gaat om comfortbadkamers, oftewel aangepast sanitair. Hier is de laatste jaren steeds meer vraag naar. Mensen blijven vandaag de dag langer op zichzelf wonen en dan is comfort erg belangrijk. Wij spelen hier op in met een breed scala aan mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan het sanitair zelf, maar uiteraard ook aan douchezitjes, beugels en druktoetsen in plaats van knoppen. Aan de hand van een 3D-presentatie kunnen wij exact laten zien hoe de badkamer eruit komt te zien.

Goede voorbereiding

Wilt u gebruikmaken van onze nieuwe thuisservice? Maak dan snel een afspraak! Het enige wat wij van u vragen is een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding is het halve werk en maakt de andere helft een stuk leuker. Kijk vooral rond; bij vrienden, familie, in bladen, noem maar op. Schrijf op welke sfeer u bevalt en waarom. Bepaal bovendien het budget. Zo kan tijdens ons bezoek gelijk worden gefocust op waar het om draait: de invulling.

N

Advies op maat

Onze specialisten staan u graag te woord met advies, inspiratie en mogelijkheden.

N

Meer dan 15 jaar vloerenspecialist

Al sinds 2004 is Tegelhal Verschuur een begrip in Lunteren en omstreken.

N

Betaalbaar, gemakkelijk, en een enorm aanbod

Wandtegels, vloertegels, laminaat, natuursteen, wij kunnen u aan bijna alles helpen.

N

Vrijblijvend gebruik van onze tegelviewer

U kunt gebruik maken van onze digitale tegelviewer, zoek de tegels thuis uit vanaf de bank.