Tegelhal Verschuur

Voor al uw wand- en vloertegels, laminaat en pvc vloeren

NATUURSTEEN

Wilt u een robuuste, natuurlijke uitstraling in uw woonkamer? Tegels van natuursteen geven een kamer een eigentijds gevoel. Bij Tegelhal Verschuur vindt u een ruim assortiment met diverse soorten natuurstenen. Deze tegels zijn geschikt voor plaatsing in de woonkamer, badkamer, keuken en hal. Ook hebben we speciale tegels voor uw tuin, terras of balkon.

LEISTEEN, HARDSTEEN, MARMER EN TRAVERTIN TEGELS

Op zoek naar een vloer van leisteen, Belgisch hardsteen, marmer, travertin of een vloer van basalt? In ons assortiment vindt u natuursteentegels in diverse soorten, kleuren, stijlen en afmetingen. Ook hebben wij combinatietegels die gemaakt zijn van een laagje natuursteen en een ondergrond van porselein hebben. Tegels van natuursteen passen overal en bij elk interieur. Bekijk de online tegelcollectie van Tegelhal Verschuur, zodat u precies kunt zien welke soorten natuursteen wij aanbieden. Als u uw contactgegevens invult, dan kunnen onze medewerkers uw nieuw te betegelen ruimte ontwerpen. Dit doen we op grote schermen in de showroom, met de door u gekozen steensoort.

BEKIJK HET ASSORTIMENT BIJ MICHEL OPREIJ & BEISTERVELD NATUURSTEEN VIANEN.

Natuurstenen tegels kopen doet u natuurlijk bij Tegelhal Verschuur in Lunteren. Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit tegels. Wij werken al jaren samen met natuursteenspecialist Michel Opreij & Beisterveld in Vianen & Echt. Zij zijn al meer dan 40 jaar marktleider in natuurlijke steensoorten. Wilt u weten welke tegel het meest geschikt is voor uw woning? Onze medewerkers in Lunteren helpen u graag verder. Wilt u de natuursteen vloeren in groot oppervlak zien! Dan adviseren wij u een afspraak te maken bij onze importeur in Vianen; Michel Opreij & Beisterveld natuursteen. WWW.MO-B.NL

Wilt u meer informatie, een afspraak met ons maken of een offerte op maat?

N

Advies op maat

Onze specialisten staan u graag te woord met advies, inspiratie en mogelijkheden.

N

Meer dan 15 jaar vloerenspecialist

Al sinds 2004 is Tegelhal Verschuur een begrip in Lunteren en omstreken.

N

Betaalbaar, gemakkelijk, en een enorm aanbod

Wandtegels, vloertegels, laminaat, natuursteen, wij kunnen u aan bijna alles helpen.

N

Vrijblijvend gebruik van onze tegelviewer

U kunt gebruik maken van onze digitale tegelviewer, zoek de tegels thuis uit vanaf de bank.