natuursteen van Tegelhal Verschuur

Home > Natuursteen

Natuursteen

Wilt u een robuuste, natuurlijke uitstraling in uw woonkamer? Tegels van natuursteen geven een kamer een eigentijds gevoel. Bij Tegelhal Verschuur vindt u een ruim assortiment met diverse soorten natuurstenen. Deze tegels zijn geschikt voor plaatsing in de woonkamer, badkamer, keuken en hal. Ook hebben we speciale tegels voor uw tuin, terras of balkon.

Leisteen, hardsteen, marmer en travertin tegels

Op zoek naar een vloer van leisteen, Belgisch hardsteen, marmer, travertin of een vloer van basalt? In ons assortiment vindt u natuursteentegels in diverse soorten, kleuren, stijlen en afmetingen. Ook hebben wij combinatietegels die gemaakt zijn van een laagje natuursteen en een ondergrond van porselein hebben. Tegels van natuursteen passen overal en bij elk interieur. Bekijk de online tegelcollectie van Tegelhal Verschuur, zodat u precies kunt zien welke soorten natuursteen wij aanbieden. Als u uw contactgegevens invult, dan kunnen onze medewerkers uw nieuw te betegelen ruimte ontwerpen. Dit doen we op grote schermen in de showroom, met de door u gekozen steensoort.

Natuursteen vensterbanken en deurdorpels

Als u kiest voor een natuurstenenvloer dan is het natuurlijk mooi als alles in de kamer of ruimte één geheel is. Daarom kunt u kiezen voor natuursteen vensterbanken en deurdorpels gemaakt van dezelfde steensoort. Natuurlijk kunt u ook vensterbanken van natuursteen in uw woning laten plaatsen als u een andere soort vloer heeft. Wij werken samen met aannemers uit de omgeving die de tegels in uw woning kunnen leggen, maar ook het plaatsen van deurdorpels en vensterbanken valt onder de legservice.

Bekijk het assortiment bij Tegelhal Verschuur

Natuurstenen tegels kopen doet u natuurlijk bij Tegelhal Verschuur in Lunteren. Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit tegels. Wij werken al jaren samen met natuursteenspecialist Michel Oprey & Beisterveld in Vianen. Zij zijn al meer dan 40 jaar marktleider in natuurlijke steensoorten. Wilt u weten welke tegel het meest geschikt is voor uw woning? Onze medewerkers in Lunteren helpen u graag verder.