Magnum vloerverwarming

Home > Vloerverwarming

Vloerverwarming

Tegelhal Verschuur helpt u ook verder met uw vloerverwarming. Wij zijn erkend leverancier van JK Vloerverwarming, een  gerenommeerd merk die al vele jaren hoogwaardige en betrouwbare systemen levert voor een comfortabele verwarming van vloeren

Infrezen

JK Vloerverwarming is marktleider in vloerverwarming in Nederland. Met een unieke en gepatenteerde slijpmachine door henzelf ontworpen kunnen zij snel en stofvrij inslijpen met industriediamanten in 99% van alle cementdekvloeren en anhydriet. Groot voordeel van het inslijpen is dat u de tegels er direct op kunt verlijmen. Het inslijpen gebeurt volgens het spiraal- of slakkenhuis patroon. Hierdoor ontstaat een goede warmteverdeling. De verdeelunit wordt aangesloten op het aanwezige verwarmingssysteem. Met behendig voetenwerk worden de zuurstofdichte slangen in de sleuven aangebracht. Als alles is aangesloten wordt het systeem gevuld en op druk gezet.

Het systeem van JK Vloerverwarming is ook geschikt om toe te passen bij stadsverwarming en voldoet aan de eisen van de energiemaatschappij. Is alles gereed dan mag u na enkele weken het systeem langzaam opwarmen.

Traditioneel

Indien er geen dekvloer aanwezig is kan JK Vloerverwarming het systeem op de traditionele manier aanbrengen. Bij onvoldoende isolatie is er de mogelijkheid om isolatiemateriaal aan te brengen. Er zijn verschillende mogelijkheden wat isolatie betreft.

Indien er weinig werkhoogte is kan er voor isolatiefolie van 3 mm dikte worden gekozen. Is er meer ruimte dan kan er een isolatielaag van tussen de 2 en 8 cm worden aangebracht.

Met dit systeem wordt er een zwevende dekvloer gecreëerd. Op de isolatie worden de montagematten geplaatst. Hierop worden de zuurstof dichte slangen gebonden met een bindpistool en volgens het slakkenhuis patroon. Na het monteren van de slangen wordt er nog een randisolatie geplaatst langs de wanden. Nadat alles is aangesloten en gemonteerd worden de slangen gevuld en het systeem op druk gezet. Als alles akkoord wordt bevonden vindt de oplevering plaats.

Meer informatie op : www.JK-nl.com

Magnum elektrische vloerverwarming

Tegelhal Verschuur is ook dealer van Magnum elektrische vloerverwarmingsystemen. MAGNUM Heating is een zelfstandige Nederlandse onderneming en producent van vloerverwarmingssystemen. Zij bieden een complementair programma op basis van elektra- en watertechnologie voor toepassingen op het gebied van Comfort en Safety met Controlesystemen als de verbindende factor.

Meer informatie op: www.magnum.nl