Tegelhal Verschuur

Voor al uw wand- en vloertegels, laminaat en pvc vloeren

TEGELLIJMEN, EGALINE, VOEGMATERIALEN, PRIMERS, ENZ.

Regionale groothandelsfuntie!

Tegelhal Verschuur is al jarenlang de regionale groothandel voor tegelzetters, zzp-ers, aannemers en klusbedrijven. Een compleet programma aan tegellijmen, voegmaterialen, primers, afdichtingen voor badkamers en zwembaden, enzovoort zijn bij Tegelhal Verschuur te verkrijgen. Er is een ruim en compleet assortiment uit voorraad leverbaar. En indien er specifieke wensen zijn kan er natuurlijk geïnformeerd worden naar de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Keramische tegels

Of u nu winkelpanden of woningen wilt betegelen of praktische en tevens esthetische oplossingen zoekt, alvorens keramische tegels te plaatsen moet u zich de juiste vragen stellen. Keramische tegels worden gebruikt voor talloze toepassingen en omgevingen. Gezien de grote verscheidenheid in onderlagen en ondervloeren waarop u eventueel moet werken, is het van belang het juiste tegellijm te kiezen.

Lijmen voor keramische tegels:

Het gebruik van de Bostik lijmen voor keramische tegels voor uw wanden of vloeren biedt tal van voordelen – zowel bij het verlijmen, als tijdens de hele levensduur van de installatie. Bij het plaatsen van keramische tegels, is Bostik dispersielijm of Bostik gebruiksklare lijm vaak ideaal daar deze tevens de aanbreng vereenvoudigt.

Bostik biedt een breed assortiment technologieën. Of u nu op zoek bent naar een lijm met een snelle hecht- of uithardingstijd, of specifieke materialen met uitstekende schimmelbestendigheid wilt voor een vochtige omgeving. Bij Bostik zetten we ons in voor een duurzaam behoud van uw installaties, of u nu intensief belopen vloeren, keukenvloeren, vloeren in winkels en woningen of decoratieve badkamermuren installeert.

Porseleinen tegels (Porcelanato): Indrukwekkende verlijming op ondoordringbaar materiaal.

Porseleinen (porcelanato) tegels zijn over het algemeen compacter en duurzamer dan keramische tegels en zijn dus ideaal voor de betegeling van zowel minder druk als druk belopen vloeren. Deze materialen zijn tevens geclassificeerd als ondoordringbaar. Dit wil zeggen dat ze een wateropname percentage van 0,5% of minder hebben en dus uitstekend geschikt zijn voor toepassing in vochtige omgevingen zoals keukens en badkamers.

Lijmen voor Porseleinen tegels: slimme voordelen

Bij het gebruik van hoogwaardige tegels is het van belang tevens een hoogwaardige lijm te kiezen met uitstekende binding, vochtbestendigheid en uithardingstijden. Dit maakt de Bostik tegellijm tot een uitstekende keuze voor vrijwel alle veeleisende omgevingen.

Het Bostik assortiment bestaat uit dispersie en poederlijmen voor tegels die zijn geschikt voor talloze toepassingen. We bieden specifiek geformuleerde producten die beter presteren bij het betegelen van vloeren of wanden in tal van uiteenlopende omgevingen. Onze innovatieve slimme polymeer lijmen bieden extra soepelheid aan. Daarbij verbeteren we de aanvangshechting en verminderen het risico op zakken of schuiven tijdens het plaatsen van de tegel.

Natuursteen tegels

DANKZIJ ONZE SLIMME EN INNOVATIEVE LIJMEN BLIJFT DE MOOIE LOOK VAN NATUURSTEEN TEGELS BEHOUDEN
Natuursteen tegels zijn favoriet voor vloeren en wanden in zowel woningen als winkels. Natuursteen is een veelzijdig materiaal en draagt bij aan een prachtige moderne afwerking of een landelijke sfeer.

Natuursteen tegels kunnen echter complexe product eigenschappen hebben. Ondanks de duurzaamheid en de tijdloze uitstraling, kunnen ze erg gevoelig zijn voor sommige chemicaliën met name die met een lage pH-waarde. Het is dus belangrijk de juiste lijmoplossing te kiezen alvorens de tegels aan te brengen.

Voordelen

Bij het aanbrengen van tegels op uw wand of vloer is het belangrijk het juiste materiaalsysteem voor de installatie te kiezen. Alle vergissingen of fouten tijdens het plaatsen kunnen blijvende effecten hebben op de natuursteen tegels en dus ook op de uitstraling van uw woonruimte. Het voorkomen van risico’s op vlekken en spatten van water of zure vloeistoffen is de sleutel tot een succesvol resultaat.

Onze speciale lijmproducten voor natuursteen tegels zijn specifiek ontwikkeld om te beantwoorden aan deze complexe eisen van natuursteen.

Gezien de extreme stijfheid van natuursteen tegels, moet u een lijm voor natuursteen tegels selecteren die enigszins elastisch is maar tevens voldoende hechtkracht biedt. Met dit in gedachten, zijn de meeste van onze lijmproducten voor natuursteen tegels geschikt. In dit soort situaties word ook vaak een snel uithardende poederlijm toegepast.

Onze dun en dikbedmortels zijn ideaal bij het gebruik van ongekalibreerde tegels. Ze bieden een volledige dekking voor zelfs de meest onpraktische en ongelijke oppervlakken, met een dikte tot 25mm en helpen u eenvoudig een stenen wand of vloer met een landelijke uitstraling te verkrijgen.

We bieden tevens waterbestendige lijmen. Als u geen specifieke lijm voor douche tegels gebruikt kan dit leiden tot schotelen of zelfs ontkleuren van het natuursteen tijdens de levensduur van de toepassing.

 

Mozaïek – & glastegels

Of u nu elasticiteit nodig heeft om bestand te zijn tegen de bewegingen van het gebouw of trillingen, of water- en temperatuurbestendige lijm voor mozaïek en glastegels zoekt om uw mozaïek kunstwerk buiten te beschermen, Bostik heeft de producten die perfect op uw behoeften aansluiten.

Lijmen voor alle mozaïek werken

De meeste Bostik lijmen uit ons mozaïek en glastegel assortiment zijn slipvrij, schimmelbestendig en waterdicht na uitharding. Onze producten zijn gebruikersvriendelijk en hechten op vrijwel alle standaard ondergronden. Onze Bostik lijm voor mozaïek tegels is geschikt voor gebruik in keukens, badkamers en buitenruimtes die veelvuldig en langdurig blootstaan aan water evenals voor douchewanden in woningen en spatwanden van glastegels bij het gebruik van een stevig lijmbed. Voor specifieke verlijmingen van mozaïek of glastegels zoals onderwatertoepassingen inclusief fonteinen en zwembaden, bieden we lijmoplo

Voegmateriaal

Voor voegwerkzaamheden in de woningbouw. Geschikt voor wand- en vloertegels. Door de goede flankhechting en uitstekende verwerkbaarheid is Ardacolor Classic geschikt voor het voegen van keramische tegels, grès- en porcelanato grès tegels. Geschikt voor voegen van 1-5 mm.

Hoogwaardige , snel uithardende voegmortel

Hoogwaardige, snel uithardende voegmortel voor alle soorten keramische- en natuursteentegels. Geschikt voor wanden en vloeren. Bostik Ardacolor Premium is Chromaat-arm en is zeer emissie-arm volgens EC1-plus en voldoet aan de CG2-WA normering. Beloopbaar na ca. 90 minuten, waterafstotend en vorstbestendig. Geschikt voor o.a. keramische wand- en vloertegels, porcelanato, glasmozaïek, natuursteen zoals kalksteen en marmer.

EGALINE

Hoogwaardige universele egaliseermiddelen.

Bostik egalines zijn voor vele toepassingen geschikt. In het bijzonder aanbevolen voor lokalen met intens verkeer zoals industriële keukens, luchthavengebouw, gangen in ziekenhuizen, operatiekwartier, distributieruimtes, grootwarenhuizen … Mogelijke vloerbedekkingen: pvc, vasttapijt, linoleum, rubber, parket (laagdikte ≥ 3 mm) en tegels.

Tegellijm en voeg Eurocol

Of er nu sprake is van een woonkamervloer, badkamer, zwembad of sauna, voor elke toepassing beschikt Forbo Eurocol over het juiste product.

Met de juiste combinatie van tegellijm, tegelvoeg en afdichting heeft u een systeem met de zekerheid van een duurzame afwerking van keramische tegels of natuursteen. Bovendien verstrekt Forbo Eurocol Nederland B.V. op een aantal producten een schriftelijke garantie van vijf tot tien jaar, afhankelijk van het type en de toepassing. Bovendien garandeert Forbo Eurocol bij de toepassing van het lijm- en voegsysteem voor natte ruimten voor een periode van 6 jaar op waterdichtheid.

Waterdicht tegelwerk

Een belangrijke pijler onder het succes van Forbo Eurocol is het waterdichte tegelwerksysteem voor natte ruimten. Deze combinatie van primer, watervaste, flexibele wand- tegellijm, voeg- en afdichtingsmiddelen biedt de ideale bescherming op vochtgevoelige ondergronden.

Advies, informatie en projectbegeleiding

Minstens zo belangrijk als de kwaliteit van de Eurocol producten zijn het productadvies, de verwerkingsinstructies en projectbegeleiding. Ook verzorgt Forbo Eurocol product trainingen in het eigen opleidingscentrum of op locatie. Naast een technische helpdesk staat een team van Technisch-commercieel adviseurs klanten en relaties bij met raad en daad. Desgewenst met projectbegeleiding op het werk. Ook is er de mogelijkheid van Verzekerde Projectgarantie, waarvoor aannemers en verwerkers een project kunnen aanmelden, voor nog meer zekerheid. 

Naast onze topmerken Bostik, Coba, Eurocol en Foby kunnen wij ook de tegellijm en toebehoren leveren van zeer gerenomeerde merken zoals: Ardex, Mapei, Omnicol, Rheinfixx, Schonox, en Weber.

Wilt u meer informatie, een afspraak met ons maken of een offerte op maat?

N

Advies op maat

Onze specialisten staan u graag te woord met advies, inspiratie en mogelijkheden.

N

Meer dan 15 jaar vloerenspecialist

Al sinds 2004 is Tegelhal Verschuur een begrip in Lunteren en omstreken.

N

Betaalbaar, gemakkelijk, en een enorm aanbod

Wandtegels, vloertegels, laminaat, natuursteen, wij kunnen u aan bijna alles helpen.

N

Vrijblijvend gebruik van onze tegelviewer

U kunt gebruik maken van onze digitale tegelviewer, zoek de tegels thuis uit vanaf de bank.