Tegelhal Verschuur

Voor al uw wand- en vloertegels, laminaat en pvc vloeren

Een PVC vloer

Een PVC vloer heeft de warme uitstraling van hout of natuursteen en profiteert u van de voordelen van kunststof. PVC is erg duurzaam, heeft een hoge slijtageweerstand, isoleert goed en is onderhoudsvriendelijk. Als u kiest voor één van de PVC vloeren bij Tegelhal Verschuur zit u altijd goed.

Voordelen PVC vloer

PVC vloeren worden ook wel vinyl vloeren genoemd. Deze vloeren zijn erg populair bij bedrijven, maar ze zijn ook steeds meer te zien in woningen. Dat komt omdat PVC vloeren effen zijn, goed isoleren en gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast zijn ze te krijgen in verschillende breedtes, designs en kleuren. Een PVC vloer is bestand tegen intensief gebruik, zeer geschikt voor vloerverwarming en brandvertragend en vocht- en waterbestendig.

Dessins PVC vloeren

PVC vloeren zijn er in veel verschillende dessins. Het fijne ervan is dat ze de uitstraling hebben van echt hout of natuursteen, compleet met voelbare nerven. Hierdoor creëert u een moderne, stijlvolle look in uw huis. Bij ons heeft u een ongekende keuze in merken, kleuren en dessins.

Onze merken.

In onze showroom vindt u kwaliteitsmerken als Mflor, Sense, Beautifloor, Joka en Douwes Dekker. We hebben zowel dryback (plak) als de clickuitvoering in ons assortiment.  

PVC vloer laten leggen?

Bent u van plan om een PVC vloer aan te schaffen? Bekijk snel het aanbod van Tegelhal Verschuur in Lunteren en laat u verrassen door ons aanbod. Dankzij het ruime assortiment vindt u altijd de vloer die bij u past. Hulp nodig bij uw zoektocht? Onze medewerkers begeleiden u persoonlijk door dit proces en voorzien u van uitstekend advies. Ook geven zij u een duidelijke montage instructie mee zodat de vloer binnen een handomdraai is gelegd. Besteedt u het leggen liever uit? Onze eigen montageploeg kan de pvc vloer zeer vakkundig voor u leggen.

Wilt u een nieuwe PVC vloer, kom dan vrijblijvend langs om ons assortiment te bekijken.

Wilt u meer informatie, een afspraak met ons maken of een offerte op maat?

N

Advies op maat

Onze specialisten staan u graag te woord met advies, inspiratie en mogelijkheden.

N

Meer dan 15 jaar vloerenspecialist

Al sinds 2004 is Tegelhal Verschuur een begrip in Lunteren en omstreken.

N

Betaalbaar, gemakkelijk, en een enorm aanbod

Wandtegels, vloertegels, laminaat, natuursteen, wij kunnen u aan bijna alles helpen.

N

Vrijblijvend gebruik van onze tegelviewer

U kunt gebruik maken van onze digitale tegelviewer, zoek de tegels thuis uit vanaf de bank.