Tegelhal Verschuur

Voor al uw wand- en vloertegels, laminaat en pvc vloeren

Stap binnen in een wereld waar plafonds en wanden spreken van creativiteit en finesse.

Betreed een ruimte waar standaardplafonds en muren plaatsmaken voor de verfijning van plafond- en wandpanelen. Hier ontvouwt zich een schouwspel van prachtige patronen en texturen, eenvoudig te plaatsen, resistent tegen vocht, en moeiteloos te reinigen.

In ons assortiment vindt u een uitgebreide selectie van kleuren en structuren. Laat uw plafond schitteren met een lichtspel van spotjes, of creëer moeiteloos een verlaagd plafond met onze panelen. De mogelijkheden zijn net zo divers als uw eigen verbeelding.

Deze veelzijdige panelen, vervaardigd uit MDF of vochtwerend HDF, dragen een beschermende laag van vochtwerende PE folie aan hun oppervlakte. Met lengtes variërend van 120 tot 410 cm en breedtes tussen de 20 en 60 cm, kunt u uw ruimte volledig naar wens vormgeven.

Laat de verbeelding ook uw muren en plafonds omarmen als een alternatief voor traditioneel stucwerk. Met ons unieke afhangsysteem creëert u in een handomdraai een strak regelwerk, waar de panelen naadloos in opgaan.

Ontdek ook de veelzijdigheid van Florence kunststof wand- en plafondpanelen, een duurzaam alternatief dat staat voor kwaliteit, verwerkingsgemak en een tijdloze elegantie.

En als u streeft naar een plafond zonder naden, zonder zorgen, dan nodigen we u uit om te overwegen: een spanplafond. Een naadloze symfonie van onderhoudsvrij comfort, klaar om uw ruimte te omhullen in een sfeer van tijdloze klasse.

Wilt u meer informatie, een afspraak met ons maken of een offerte op maat?

N

Advies op maat

Onze specialisten staan u graag te woord met advies, inspiratie en mogelijkheden.

N

Meer dan 15 jaar vloerenspecialist

Al sinds 2004 is Tegelhal Verschuur een begrip in Lunteren en omstreken.

N

Betaalbaar, gemakkelijk, en een enorm aanbod

Wandtegels, vloertegels, laminaat, natuursteen, wij kunnen u aan bijna alles helpen.

N

Vrijblijvend gebruik van onze tegelviewer

U kunt gebruik maken van onze digitale tegelviewer, zoek de tegels thuis uit vanaf de bank.