Tegelhal Verschuur

Voor al uw wand- en vloertegels, vloerrenovatie, complete badkamer- en toiletrenovatie, pvc- en laminaatvloeren!

Schlüter-Systems, tegelprofielen, ontkoppeling, vloer- en wandverwarming, lichtprofieltechniek, balkon- en terrasconstructies.

Betreed de wereld van Schlüter-Systems, waar tijdloze innovatie en ongeëvenaarde service samenkomen om uw projecten te verheffen tot ware meesterwerken. Als trotse dealer en voorraadhouder van Schlüter-Systems hebben we decennia lang onze klanten in de regio bediend met de hoogste kwaliteit en deskundige ondersteuning.

Historie Schlüter-Systems

De legendarische geschiedenis van Schlüter begon met een eenvoudig model aan de receptie van ons hoofdkantoor in Iserlohn, Duitsland. Werner Schlüter, geïnspireerd door de Florentijnse tegel, ontwikkelde in de jaren zeventig het iconische Schlüter®-SCHIENE profiel. Dit profiel, oorspronkelijk bedoeld als een elegante afsluiting voor complexe tegels, groeide al snel uit tot een onmisbaar element in de wereld van tegels en bouwchemie.

Het succes van Schlüter®-SCHIENE was niet alleen te danken aan zijn esthetische finesse, maar ook aan zijn functionele meerwaarde in een tijd van revolutionaire veranderingen in de tegelsector. Terwijl de productiemethoden evolueerden, bood Schlüter-Systems innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van de nieuwe tijd, zoals randbescherming en installatiegemak.

Dankzij de pioniersgeest van Schlüter-Systems en voortdurende focus op detail streven ze ernaar om oplossingen te bieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos integreren in uw projecten. De producten worden niet alleen ontwikkeld in laboratoria, maar ook in de praktijk getest door hun eigen tegelzettersbedrijf, FLIESEN-SCHLÜTER, waardoor we zeker zijn van hun kwaliteit en bruikbaarheid.

Maar het succes zou niet compleet zijn zonder onze toegewijde medewerkers en partners. Al meer dan drie decennia lang hebben zij Schlüter-Systems geholpen uit te groeien tot een wereldleider in de tegelsector. Door voortdurend te investeren in opleidingen en technologische ontwikkeling, blijven we streven naar perfectie in alles wat we doen.

In de Benelux is Schlüter-Systems niet alleen een leverancier, maar ook een vertrouwde partner voor professionals in de sector. Met servicekantoren in België en Nederland bieden ze lokale expertise en ondersteuning aan onze klanten, van advies tot levering en installatie. Ons Schlüter-Systems heeft een assortiment van meer dan 10.000 in de praktijk beproefde systeemoplossingen voor de plaatsing van tegels en natuursteen. Van Schlüter®-SCHIENE – het originele afsluitprofiel voor vloerbekledingen – tot volledige verwarmde, klimaatregelende tegelvloeren. Om u beter te kunnen oriënteren, hebben we ons assortiment opgesplitst in de volgende vakgebieden. 

Kies voor Schlüter-Systems en ervaar de perfectie van Duitse engineering gecombineerd met lokale expertise en service van Tegelhal Verschuur. Samen bouwen we aan een betere toekomst, stap voor stap!

Wilt u meer informatie, een afspraak met ons maken of een offerte op maat?

N

Advies op maat

Onze specialisten staan u graag te woord met advies, inspiratie en mogelijkheden.

N

Meer dan 15 jaar vloerenspecialist

Al sinds 2004 is Tegelhal Verschuur een begrip in Lunteren en omstreken.

N

Betaalbaar, gemakkelijk, en een enorm aanbod

Wandtegels, vloertegels, laminaat, natuursteen, wij kunnen u aan bijna alles helpen.

N

Vrijblijvend gebruik van onze tegelviewer

U kunt gebruik maken van onze digitale tegelviewer, zoek de tegels thuis uit vanaf de bank.