Tegelhal Verschuur

Voor al uw wand- en vloertegels, laminaat en pvc vloeren

Laminaat

Een vloer van laminaat is mooi, onderhoudsvriendelijk en nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Bij Tegelhal Verschuur vindt u de laminaatvloer die perfect bij uw woning past. In onze winkel bieden wij u een ruim aanbod laminaat voor ieder budget.

Laminaatvloer met of zonder V-groef

Het laminaat van Tegelhal Verschuur kenmerkt zich door een grote variatie in kleuren, houtnerven en structuren met of zonder V-groef. De vloer kan namelijk een V-groef aan twee of vier zijden hebben of helemaal glad zijn. Een laminaatvloer is een goed alternatief voor de houten vloer. Tegenwoordig is een vloer van laminaat niet meer te onderscheiden van echt parket. Daarnaast zijn laminaatvloeren voordeliger dan een echte houten vloer. Andere voordelen van laminaat: de vloer is gemaakt van duurzaam materiaal, eenvoudig te reinigen en geschikt voor vloerverwarming.

Kwaliteitsvloeren van topmerken

Tegelhal Verschuur biedt een ruime selectie kwaliteit laminaatvloeren van verschillende topmerken, zoals Douwes Dekker, Beautifloor en Joka. In ons assortiment vindt u laminaat in brede planken en smallere planken, donkere kleuren, lichte kleuren en met of zonder nerven. En natuurlijk in een verscheidenheid aan kleurtinten. Zo zit er altijd een mooie vloer tussen die past bij de uitstraling van uw woning. Komt u er alleen niet uit? Onze medewerkers voorzien u graag van professioneel advies.

HydroShield laminaatvloeren

De HydroShield beschermingstechnologie en het gerenommeerde kliksysteem voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen sijpelen, waardoor deze vloeren perfect geschikt zijn voor elke ruimte in huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers.

Onderhoud laminaatvloeren

Voor dagelijks onderhoud kun je een stofzuiger of wisser gebruiken. Voor vochtig onderhoud gebruik je een dweil met zuiver water of een professionele laminaatreiniger. Gebruik nooit andere onderhoudsproducten of detergenten om beschadigingen aan de vloer te voorkomen. Voorkom ook nat onderhoud en gebruik enkel een zeer goed uitgewrongen dweil. Beautifloor laminaat vloeren zijn in de basis een watervast verlijmde HDF-plaat. Ondanks het relatief vochtbestendige karakter dient overtollig water onmiddelijk verwijderd te worden.

Vlekken verwijderen
Vlekken verwijder je eenvoudig van een laminaatvloer met een licht vochtige doek. Gebruik voor hardnekkige vlekken een klein beetje aceton, maar gebruik nooit schurende producten om krassen op de vloer te voorkomen.

Tips & adviezen
Voorkomen is beter dan genezen. Iedereen die bij je binnenloopt neemt vuil mee via zijn of haar schoenzolen. Door een goede entreemat of schoonloopzone te gebruiken voorkomt je grotendeels de inloop van vuil, water en zand, waardoor je de vloer minder vaak hoeft schoon te maken en de levensduur ervan wordt verlengd.  Schuif geen zware voorwerpen over de vloer en voorzie stoelpoten en ander meubilair van goede beschermviltjes

Vervang eventueel de wieltjes onder de bureaustoelen door wieltjes, die geschikt zijn voor vlakke vloerbedekking. Daarnaast adviseren wij een geschikte rollomat toe te passen bij gebruik van een bureaustoel

Gemorste vloeistoffen direct verwijderen

Luchtvochtigheid
Bij een kamertemperatuur van ca. 18-20°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50-60% is een ideaal woonklimaat bereikt. Hogere luchtvochtigheid kan de vloer laten opzwellen en lagere luchtvochtigheid kan het materiaal laten krimpen, waardoor voegen duidelijker zichtbaar worden. Gebruik indien nodig een luchtbevochtiger of een luchtontvochtiger.

 

Laminaatvloer combineren met vloerverwarming

Als u een gemakkelijke en sfeervolle vloer wilt, dan is laminaat de ideale vloer voor u. Een vloer van dit materiaal is simpel te onderhouden, eenvoudig te leggen en het is te combineren met vloerverwarming. Zo heeft u altijd een warme woning en lekker warme voeten. U kunt er voor kiezen om de vloer te laten leggen door onze professionele vloerleggers. Hierdoor bespaart u tijd en weet u zeker dat de vloer strak in de ruimte komt te liggen. Bij Tegelhal Verschuur willen we het voor u namelijk zo plezierig en gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op persoonlijke begeleiding, professioneel advies en een gratis inmeetservice.

Op zoek naar een mooie vloer van laminaat? Kom eens langs in onze showroom in Lunteren.

Wilt u meer informatie, een afspraak met ons maken of een offerte op maat?

N

Advies op maat

Onze specialisten staan u graag te woord met advies, inspiratie en mogelijkheden.

N

Meer dan 15 jaar vloerenspecialist

Al sinds 2004 is Tegelhal Verschuur een begrip in Lunteren en omstreken.

N

Betaalbaar, gemakkelijk, en een enorm aanbod

Wandtegels, vloertegels, laminaat, natuursteen, wij kunnen u aan bijna alles helpen.

N

Vrijblijvend gebruik van onze tegelviewer

U kunt gebruik maken van onze digitale tegelviewer, zoek de tegels thuis uit vanaf de bank.