laminaat

Laminaat

Een vloer van laminaat is mooi, onderhoudsvriendelijk en nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Bij Tegelhal Verschuur vindt u de laminaatvloer die perfect bij uw woning past. In onze winkel bieden wij u een ruim aanbod laminaat voor ieder budget.

Laminaatvloer met of zonder V-groef

Het laminaat van Tegelhal Verschuur kenmerkt zich door een grote variatie in kleuren, houtnerven en structuren met of zonder V-groef. De vloer kan namelijk een V-groef aan twee of vier zijden hebben of helemaal glad zijn. Een laminaatvloer is een goed alternatief voor de houten vloer. Tegenwoordig is een vloer van laminaat niet meer te onderscheiden van echt parket. Daarnaast zijn laminaatvloeren voordeliger dan een echte houten vloer. Andere voordelen van laminaat: de vloer is gemaakt van duurzaam materiaal, eenvoudig te reinigen en geschikt voor vloerverwarming.

Kwaliteitsvloeren van topmerken

Tegelhal Verschuur biedt een ruime selectie kwaliteit laminaatvloeren van verschillende topmerken, zoals [merk, merk en merk]. In ons assortiment vindt u laminaat in brede planken en smallere planken, donkere kleuren, lichte kleuren en met of zonder nerven. En natuurlijk in een verscheidenheid aan kleurtinten. Zo zit er altijd een mooie vloer tussen die past bij de uitstraling van uw woning. Komt u er alleen niet uit? Onze medewerkers voorzien u graag van professioneel advies.

Laminaat combineren met vloerverwarming

Als u een gemakkelijke en sfeervolle vloer wilt, dan is laminaat de ideale vloer voor u. Een vloer van dit materiaal is simpel te onderhouden, eenvoudig te leggen en het is te combineren met vloerverwarming. Zo heeft u altijd een warme woning en lekker warme voeten. U kunt er voor kiezen om de vloer te laten leggen door onze professionele vloerleggers. Hierdoor bespaart u tijd en weet u zeker dat de vloer strak in de ruimte komt te liggen. Bij Tegelhal Verschuur willen we het voor u namelijk zo plezierig en gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op persoonlijke begeleiding, professioneel advies en een gratis inmeetservice.

Op zoek naar een mooie vloer van laminaat? Kom eens langs in onze showroom in Lunteren.