Eurocol lanceert een nieuwe poederlijm voorzien van alle gemakken: de 750 Multicol! Multifunctioneel toepasbaar, zeer soepel smeerbaar, gunstiger in verbruik per m², lichter in gewicht en zeer emissiearm. 

‘De nieuwe 750 Multicol is een cementgebonden alleskunner!’

Forbo Eurocol introduceert een nieuwe poedertegellijm: de 750 Multicol. De 750 Multicol onderscheidt zich vanwege zijn lichte en gunstige verbruik. Een belangrijk uitgangspunt bij het ontwikkelen van de 750 Multicol was een prettig te verwerken lijm die lekker licht en soepel smeerbaar is. Naast de soepele en prettige verwerking heeft de lijm ook een uitstekend standvermogen wat het verzakken van de tegels tegengaat. Zeer geschikt voor het verwerken van tegelvloeren en grootformaattegels aan de wand. Ga je voor een soepele verwerking en een krachtige hechting, dan is de 750 Multicol de juiste keuze.

Duurzaam voor de natuur en in gebruik

De 750 Multicol dankt zijn lagere gewicht voor een groot deel aan gerecyclede, hoogwaardige en lichtgewicht vulstoffen. Dit maakt de lijm niet alleen duurzamer, maar je haalt ook nog eens veel meer vierkante meters uit een 23kg-verpakking. Het verbruik is ongeveer 10-15% gunstiger dan dat van een conventionele poedertegellijm. Een zeer groot pluspunt als we kijken naar de dure tijd waarin we nu leven.

Wilt u meer weten, bel dan 0318-482771 of mail naar tegelhal@verschuur.nl