Bij Tegelhal Verschuur vinden wij het erg belangrijk om u goed op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen ons bedrijf en in onze sector.
Zoals u waarschijnlijk al heeft gemerkt kunnen wij momenteel niet altijd aan de verwachtingen voldoen wat betreft de levertijden van onze producten, excuses hiervoor.
Door de wereldwijde problemen op het gebied van grondstoffen, internationaal transport en lange levertijden bij producenten, zijn de levertijden voor een aantal producten momenteel langer dan u van ons gewend bent.
Wij doen er alles in het werk om u zo goed en zo snel mogelijk te informeren maar  verwachten dat de levertijden de komende periode een probleem blijven. Houd u a.u.b. rekening met het tijdig bestellen van de materialen zodat we bij een eventuele levertijd nog kunnen schakelen naar alternatieven (indien beschikbaar).

Helaas komen we er door de schaarste in grondstoffen en de enorme vraag naar bouwmaterialen ook niet onderuit om midden in 2021 prijsverhogingen op diverse productgroepen door te voeren.