Tegelhal Verschuur

Voor al uw wand- en vloertegels, laminaat en pvc vloeren

WEDI BOUWSYSTEMEN

WEDI BOUWSYSTEMEN ZIJN ONMISBAAR IN DE BADKAMER.

Wedi bouwplaten en prefabelementen.

De veelzijdigheid van de Wedi bouwplaten is uniek. Of het nu gaat om complete badkamers, individuele elementen, doucheoplossingen of uw eigen unieke creatie, met de Wedi bouwplaaten kunt u uw ideeën vorm geven. De bouwplaten kunnen altijd in de gewenste maat en vorm worden gesneden en bieden waterdichtheid en wamteisolatie in één.

Wedi scheidingwandsystemen.

Met het modulaire wedi Moltoromo systeem kunnen talloze wandvormen met een speciaal effect worden gecreëerd voor verschillende badkamer en wellness toepassingen. Ronde vormen, hoekige of elegant gebogen, verlopende scheidingswanden kunnen eenvoudig en snel worden gemonteerd. De afwerkingsmogelijkheden met tegels, pleisterwerk of andere materialen zijn vrijwel onbeperkt.

Montagemateriaal en afdichting

Alles wat u nodig hebt voor een eenvoudige montage van de Wedi bouwplaat-elementen. Van speciale lijm tot en met steekverbinders en speciaal beschermvlies. In het toebehoren assortiment vindt u alle systeemhulpmiddelen voor afdichting, verlijming en montage. Deze Wedi Tools zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat een absolute waterdichtheid in het totaalsysteem gewaarborgd is.

Het kant en klare oppervlak voor Fundo douchesystemen

Wedi Fundo Top is een nieuw esthetische oplossing voor Wedi Fundo douchevloerelementen. Het vormt een hoogwaardig alternatief voor de traditionele tegels. Het element is een stuk en zonder voegen vervaardigd van een dun en robuust mineraal materiaal en vormt de ideale oplossing voor ieder die een eenvoudige en snelle installatie wenst zonder compromissen op het gebied van kwaliteit of waterdichtheid.

Putafvoer

Perfecte kwaliteit. Op het gebied van klassieke putafvoer biedt de veelzijdige Wedi systeemwereld douchevloerelementen in de meest uiteenlopende afmetingen en vormen. Vierkant of rond, centrale of decentrale afvoer, bij alle douchevloerelementen zijn complete, compatibele en op de toepassing afgestemde afvoersystemen verkrijgbaar. Alle varianten zijn waterdicht, bieden een hoge systeemveiligheid met fabrieksgarantie en kunnen eenvoudig en snel worden bewerkt.

Oplossingen voor houten vloerconstructies

Voor houten vloerconstructies heeft Wedi een echte oplossing in petto. Het inloopdouche vloerelement Wedi Fundi Ligno werd speciaal ontwikkeld voor de toepassing op houten vloeren in oude en nieuwe gebouwen en is slechts 20mm dik. Daarvoor kan het element perfect in de bestaande vloeren worden geintregeerd zonder extra hoogte op te bouwen. Samen met de Fundo afdichtset bereikt u een rondom veilig afgedicht resultaat.

Afvoerroosters

De nieuwe Wedi Fundo Fino overtuigen qua design en kwaliteit. Het zijn vooral de details die de badkamer een bijzonder cachet geven. Rond of hoekige vormen, als standaarduitvoering of in massief rvs, de veelzijdige keuzemogelijkheden bieden de passende oplossing.

Sleufdrain

Stijlvol, modern, elegant. Douches met een sleufdrain vormen een hoogtepunt en zijn niet meer weg te denken in de moderne badkamer. Wedi biedt hoge kwaliteit lijngoot oplossingen.

Complete douchevloersystemen

Inloopdouches behoren tot de belangrijkste klantenwens als het gaat om de modernisering van de badkamer. Maar vooral in oudere gebouwen is de afvoerhoogte beperkt door de bouwtechnische omstandigheden ter plekke. Daarom heeft Wedi een innovative systeemoplossing ontwikkeld die onafhankelijk van de beperkingen ter plekke kan worden toegepast. Met de dunne complete systemen van Wedi is de veilige realisatie van een inloopdouche al mogelijk vanaf een totale inbouwhoogte van 65mm.

Prefab elementen

De veelzijdige vormen van de Wedi prefabelementen laten niets te wensen over. Rechte banken, hoekconstructies of fraaie, afsluitende oplossingen, de verschillende uitvoeringen bieden mogelijkheden te over voor de realisatie van een moderne en stijlvolle badkamer met wellnesseigenschappen.

Wilt u meer informatie, een afspraak met ons maken of een offerte op maat?

N

Advies op maat

Onze specialisten staan u graag te woord met advies, inspiratie en mogelijkheden.

N

Meer dan 15 jaar vloerenspecialist

Al sinds 2004 is Tegelhal Verschuur een begrip in Lunteren en omstreken.

N

Betaalbaar, gemakkelijk, en een enorm aanbod

Wandtegels, vloertegels, laminaat, natuursteen, wij kunnen u aan bijna alles helpen.

N

Vrijblijvend gebruik van onze tegelviewer

U kunt gebruik maken van onze digitale tegelviewer, zoek de tegels thuis uit vanaf de bank.