Vloeren leggen

Home > Vloeren leggen, tegelwerken en complete badkamers

Vloeren leggen, tegelwerken en complete badkamers

Vloeren leggen

Voor vloeren leggen of de bouw van uw nieuwe badkamer en/of toilet kunt u ook terecht bij Tegelhal Verschuur. Onze eigen montageploeg is vakkundig, correct en ze hebben jarenlange ervaring. Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave. Natuurlijk kunt ook zelf de verwerking van de vloeren regelen. We kunnen onze tegels en overige benodigdheden tijdig leveren door geheel het land.

Vloeren, wanden en sanitair

Naast vloeren leggen kunnen we ook de complete bouw van uw badkamer of toilet voor u verzorgen. Onze montageploeg en onze partners zijn specialisten op het gebied van leidingwerk en de installatie van bestaand of nieuw sanitair.. We ondersteunen ook al het voorbereidend werk, zoals het inmeten en het verwijderen van de huidige vloeren of sanitair, dan wel het egaliseren van vloeren en wanden. We maken ook vloerverwarming en plaatsen wand- of plafonddelen. Van advies tot oplevering, onze gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar.

Onderhoud van uw vloer

Naast de aanschaf en verwerking van uw vloeren of wanden is ook het onderhoud van de vloer een belangrijk gegeven. Wij geven u een helder advies over alle mogelijke manieren om de aangeschafte vloeren goed te onderhouden. We leveren hiervoor een breed scala producten van o.a. Moeller Chemie en Fila die uw vloer langdurig beschermen en ze er mooi uit laten zien. Heeft u problemen met het onderhoud van uw tegelvloer neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen wij u helpen met reinigen van uw vloer.

Vloeren leggen voor een scherpe prijs

Om een goed beeld te krijgen van de totale kosten van uw nieuwe vloer maken wij een duidelijke offerte over de aanschafkosten van de vloer, het benodigde bijbehorende materiaal en de eventuele kosten om de vloer of wand te betegelen. We hanteren scherpe prijzen en bieden een ruim aanbod vloeren van hoge kwaliteit. U weet precies hoeveel de investering bedraagt en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laminaat en PVC vloeren

Ook voor het leveren en monteren van laminaat en pvc vloeren kunt u bij Tegelhal Verschuur terecht. Een zorgvuldig samengesteld assortiment wordt gepresenteerd in onze showroom. Merken als Mflor, Beautifloor, Van Hardeveld, Aspecta, Sense vind u bij ons in de showroom.

Informatie?

Wilt u een nieuwe vloer of informatie over het leggen van een vloer of de installatie van uw badkamer? Kom dan even langs in onze showroom en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.