tegelhal Verschuur

Home > Over tegelhal Verschuur

Over tegelhal Verschuur

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan zijn wij in 2004 begonnen met Tegelhal Verschuur.  Wij zijn richten onze op de verkoop van kwalitatief hoogwaardige wandtegels, vloertegels, sierstrippen en aanverwante artikelen voor prijzen die lager liggen dan men over het algemeen betaalt bij de concurrent. Naast een ruime tegelcollectie kunt u bij ons ook terecht voor natuursteen als marmer en graniet, maar ook voor hardsteen en travertin. Als laatst bieden we een ruim aanbod laminaat en pvc vloeren en kunsstof vloer-en wandpanelen. Kortom alles voor uw vloer. Betaalbaar en altijd de nieuwste trends en collecties.

Al 12,5 jaar een begrip in Lunteren en omstreken

Als je op zoek bent naar tegels kom je vaak bij bedrijven terecht waarbij je bij binnenkomst al het gevoel krijgt dat je niet te lang moet rondkijken,  maar snel tot aankoop overgaat, waarbij service en advies vaak ondergeschikt zijn aan het bedrijfsresultaat. Bij Tegelhal Verschuur staat service en begeleiding nog ouderwets hoog in het vaandel en we zijn hier trots op. Niet voor niets weten vele particulieren en klusbedrijven de weg naar ons te vinden.

Tegelhal Verschuur: ruim assortiment vloeren

Ondertussen hebben we onze showroom weer uitgebreid ook begonnen met het opzetten van een showroom met een ruim assortiment waar u in alle rust onder het genot van een kopje koffie of thee kunt rondkijken en combineren. Als u het prettig vindt dat iemand u de weg wijst en uitleg geeft over de verschillende mogelijkheden dan kan dat natuurlijk ook.

Ondertussen is er in het afgelopen jaar alweer een nieuw deel van het pand bijgetrokken om een nog uitgebreider assortiment te kunnen laten zien. Voor de tegels in de showroom geldt dat wij deze voor u kunnen bestellen met een over het algemeen korte levertijd. Tegelhal Verschuur adviseert en ontzorgt bij de keuze aan koop van een nieuwe vloer

Kortom, wij heten u van harte welkom in een gemoedelijke sfeer waar iedereen zich op zijn gemak zal voelen.