Home > Reviews

Reviews

11 september 2017 - Schuurman

Mooie showroom, goede service…..

Mooie showroom, ruim assortiment, ruime kennis en goede service

11 september 2017 - Garretts

Mooi ruim assortiment, goede service

11 september 2017 - Sandra en Jan

Goede ervaring bij een verbouwing

Wij zijn zeer tevreden, want binnen twee weken was op de benedenverdieping de oude vloer eruit gehaald en lag de nieuwe vloer met vloerverwarming erin en was ook het toilet compleet vernieuwd!

Tegelhal Verschuur denkt mee én in oplossingen. Het werk werd nauwkeurig uitgevoerd, ze hebben oog voor detail en zijn stuk voor stuk vakmensen. Als we vragen hadden of als er zaken anders liepen dan gedacht, dan pakken ze dit gelijk op. Qua planning en uitvoering was het erg goed op elkaar afgestemd. De uitvoering verliep volgens de planning.

Ondanks de omvang van deze renovatie/verbouwing was het een erg prettig ervaring!

11 augustus 2017 - Ton van Heumen

Persoonlijke benadering en nieuwste trends.

In een rustige en prettige omgeving tegels voor onze badkamer uitgezocht. Heel veel keus in tegels, nieuwste trends en materialen. Goede adviezen en persoonlijke benadering, goede service door oa snelle levering. Een verademing vergeleken met grote zaken en volle agenda’s voor het plannen van een afspraak. Kortom een perfecte zaak om naar toe te gaan!

21 juli 2017 -

Ruime keuze

Ruime keuze aan assortiment, goed geholpen en goede service!

20 juli 2017 - Michelle v.

wauw

Met dank aan Tegelhal Verschuur (en mijn man) hebben we nu een badkamer om in een magazine te plaatsen. Fantastisch wat een mooie spullen hebben ze. Je word er persoonlijk behandeld en goed geholpen, geen nummer maar een klant! Ook erg fijn dat ze een compleet plaatje kunnen leveren dus alles in 1 koop.

Wij zijn goed geslaagd en zou iedereen Tegelhal Verschuur aanraden.

20 juli 2017 - R. Gommers

In een rustige omgeving wordt je prettig geholpen

In een rustige omgeving wordt je prettig geholpen. De toepassing wordt verkend en op basis daarvan en de eigen wensen worden de mogelijkheden/ bezwaren gepresenteerd.

20 juli 2017 - E van der Vlist

Goed spul, leuke prijzen

Goed spul, leuke prijzen, leuk volk, goed behandeld. Ik raad iedereen aan hier naar toe te gaan.

11 juli 2017 - Ria Rothuis

Goede service, persoonlijke aanpak. Mooie materialen.

Reactie op aanvraag offerte was vlot, persoonlijke bespreking op de offerte prettig. Mooie tegels. Uitvoering van het werk vakkundig en netjes.
Beetje jammer dat de kraan lang op zich liet wachten, timer op de ventilator werd te ingewikkeld en het deksel van doucheputje is, uit praktische overwegingen, niet vervangen. Dit is allemaal wel besproken en uitgelegd.

Schrijf hier je beoordeling

Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal te kiezen (1=slecht, 5=zeer goed)