Home > Portfolio items > vloerenspecialist > Digitaal vloeren maken

Digitaal vloeren maken

Vanaf nu is het mogelijk om zelf in onze showroom een tegelvloer-of wand te maken met een tegel uit onze collectie. Zo krijgt u een goed beeld hoe een gehele vloer eruit ziet. U kunt ook tegels op de wand en vloer met elkaar combineren, bijvoorbeeld in een badkamer of toilet. Naast alle tegels kunt u van iedere tegel sfeerfoto’s bekijken en inspiratie opdoen.

Maak uw persoonlijke tegelcode

In onze online tegelcollectie vindt u ruim 1100 tegels in alle kleuren, soorten en formaten. Uw tegelkeuze wordt automatisch opgeslagen zodat u eenvoudig een code aanvraagt om deze tegels in onze showroom te bekijken en direct op het grote scherm een vloer met de tegel te maken. Wel zo handig.

Kom naar de showroom

Naast al onze digitale hulpmiddelen en online presentaties geloven wij nog steeds in een persoonlijke begeleiding van de klant. En natuurlijk is het voor u prettig om een tegel in het echte te kunnen zien en aanraken. Het blijft tenslotte een aankoop waar u vele jaren van moet kunnen genieten. Kom dus veen langs onze tegelhal en maak kennis met onze producten en laat u even bijpraten door onze adviseurs. U vindt vast wel een betaalbare tegel die bij u past.