Home > Plafond- en wandpanelen

Plafond- en wandpanelen

Wanneer u eens iets anders wilt dan een standaard plafond of wand, overweeg dan om te werken met plafond- en wandpanelen. Plafondpanelen zijn mooi om te zien, gemakkelijk te plaatsen, goed bestand tegen vocht en zeer eenvoudig te reinigen.

We bieden u een breed aanbod in kleuren en structuren. Met een panelenplafond kunt u met behulp van spotjes eenvoudig een mooi lichtplan in uw plafond verwerken. Ook kunt u met plafondpanelen eenvoudig een verlaagd plafond maken. Een panelenplafond of wand kunt u zelf maken. Met behulp van een houten regelwerk en klemmen bevestigt u de panelen op het plafond of de wand. De panelen worden gemaakt van MDF of van vochtwerend HDF, beide aan de zichtzijde voorzien van een vochtwerende PE folie. U kunt kiezen uit paneellengtes van 120 tot 410 cm. De breedtes variëren tussen de 20 en 60 cm.

Plafond- en wandpanelen als alternatief voor stucwerk

Plafond- en wandpanelen zijn een prachtig alternatief voor stucwerk. De panelen kunt u gemakkelijk op uw wand en/of plafond bevestigen met behulp van ons unieke afhangsysteem. Dit systeem bestaat uit voorgeboorde profielen met een zachte tussenlaag. Dankzij de zachte onderkant van de profielen kunt u eenvoudig een mooi egaal en waterpas regelwerk maken. Wilt u meer weten over onze plafond- en wandpanelen? Klikt u dan hier voor

Kunststof plafond- en wandpanelen

Tegelhal Verschuur is ook dealer van Florence kunststof wand- en plafondpanelen. Florence wand- en plafondpanelen zijn het duurzame alternatief voor traditionele wand- en plafondproducten. Florence staat voor een zeer hoge kwaliteit, optimaal verwerkingsgemak, stijlvolle afwerking en sfeervolle, trendy kleurstellingen.