Home > Beleving en inspiratie

Beleving en inspiratie

Als u nieuwe tegels en- of sanitair moet kiezen voor uw bestaande woning of een nieuwe woning is het nog lastig om te visualiseren hoe de tegel eruit zal zien in een woonkamer of badkamer. Hiervoor bieden wij een innovatieve oplossing. Op een groot ultra HD beeldscherm kunt u met alle showroom tegels een complete vloer of wand samenstellen en de tegels bekijken in een ruimte naar keuze. Boordevol sfeerfoto’s voor maximale beleving en inspiratie

Bekijk 3D de tegels en het sanitair in uw nieuwe badkamer

Uw tegels, sanitair en ligbad koopt u niet online: dit wilt u natuurlijk eerst in het echt zien en voelen. Bij Tegelhal Verschuur vindt u een enorm assortiment tegels voor iedere ruimte van uw woning. Daarnaast is het mogelijk om een impressie van uw nieuwe badkamer, woonkamer, keuken en zelfs toilet te maken waarin u alle wandtegels en vloertegels met elkaar combineert. Zo kunt u uw nieuwe badkamer al beleven voordat er één tegel gelegd is. Op zaterdag is het in verband met de drukte niet mogelijk om een 3D- presentatie voor u te maken. Om u goed van dienst te kunnen zijn maken we graag een afspraak of werken uw wensen later uit wanneer u uw gegevens en eventuele bouwtekeningen achter laat.

Beleving en inspiratie in onze showroom

Als vloerenspecialist weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het kiezen van de juiste vloer. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden bekijken we welke vloer het meest past, voor nu en ook voor langere termijn. Immers een vloer wordt gelegd voor een lange periode en daar houden we rekening mee. Misschien weet u nog helemaal niet wat voor stijl u uw vloer wilt geven of weet u niet hoe u de ruimte het best kunt benutten. In onze inspirerende showroom vindt u vele soorten, kleuren en formaten zodat u nieuwe ideeën kunt opdoen. Van kleine mozaïek tegeltjes aan de wand tot enorme XXL tegels, wij hebben voor ieder wat wils.

Persoonlijke service

Bij Tegelhal Verschuur staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. We helpen u graag verder met uw keuze voor de juiste tegel. En uiteraard voor scherpe prijzen!

Kom naar onze showroom en laat u verrassen door ons ruime aanbod in keramische kwaliteit tegels, natuursteen, laminaat en pvc.