Tegelhal Verschuur

Voor al uw wand- en vloertegels, laminaat en pvc vloeren

ADVIES EN BEGELEIDING

Het vervangen van uw oude vloer of het leggen van een vloer in een ander woning gaat vaak gepaard met andere werkzaamheden. Professioneel advies en begeleiding is dan zeer belangrijk om tot het beste resultaat te komen. En binnen uw budget te blijven. Tegelhal Verschuur heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en adviseren rondom alle soorten vloeren van tegels, natuursteen en laminaat en pvc. U bent van harte welkom in onze showroom. Wilt u advies aan huis? Geen probleem, we komen graag bij u langs. We helpen u graag op weg!

VERSCHUUR DENKT MET U MEE

Bij het uitzoeken van een nieuwe vloer of wand in bijvoorbeeld uw badkamer komt meer kijken dan u in eerste instantie denkt. U moet kiezen tussen verschillende tegels, badmeubels en sanitair. Wij helpen u hier graag mee verder en bekijken met u welke mogelijkheden er zijn. Voor plafonds en wanden leveren wij hoogwaardige panelen welke duurzaam zijn en eenvoudig te reinigen. En wilt u vloerverwarming? Wij bieden traditionele en elektrische energiezuinige vloerverwarming systemen voor comfort en gemak. Met onze ruime ervaring kunnen onze medewerkers u hier uitstekend in ondersteunen.

VIRTUEEL TEGELS IN EEN RUIMTE BEKIJKEN

Op onze website kunt u alle denkbare tegels bekijken. We bieden een breed assortiment tegels van vele professionele merken. U treft ook vele sfeer-en inspiratiefoto’s aan die u wellicht op ideeën brengen. In onze showroom in Lunteren kunt u alle aangeboden keramische vloer-en wandtegels bekijken en deze met elkaar combineren en vergelijken. U vindt vast een betaalbare tegel die bij u past. Op ons megascherm kunt u de fysieke tegel terugzien en hiermee vloer-en wandvlakken maken. Zo krijgt een goede indruk hoe uw vloer of wand eruit komt te zien. Stuur uw keuzes eenvoudig per mail naar huis, waar deze nog eens rustig kunt bekijken. Handig en eenvoudig, ook dat is Tegelhal Verschuur.

SERVICE EN KWALITEIT

Onze medewerkers adviseren over de eigenschappen van de materialen en mogelijke kleurcombinaties. Ook kijken we samen met u naar indelingen en legpatronen, voegkleuren en nog veel meer. Kiest u voor een helder advies en begeleiding van onze ervaren medewerkers. Ook voor het onderhoud en reinigen van vloeren leveren wij vele producten

Kom eens langs in onze showroom. De koffie of thee staat voor u klaar en we zijn u graag van dienst.

Wilt u meer informatie, een afspraak met ons maken of een offerte op maat?

N

Advies op maat

Onze specialisten staan u graag te woord met advies, inspiratie en mogelijkheden.

N

Meer dan 15 jaar vloerenspecialist

Al sinds 2004 is Tegelhal Verschuur een begrip in Lunteren en omstreken.

N

Betaalbaar, gemakkelijk, en een enorm aanbod

Wandtegels, vloertegels, laminaat, natuursteen, wij kunnen u aan bijna alles helpen.

N

Vrijblijvend gebruik van onze tegelviewer

U kunt gebruik maken van onze digitale tegelviewer, zoek de tegels thuis uit vanaf de bank.