Home > Reviews

Reviews

11 augustus 2017 - Ton van Heumen

Persoonlijke benadering en nieuwste trends.

In een rustige en prettige omgeving tegels voor onze badkamer uitgezocht. Heel veel keus in tegels, nieuwste trends en materialen. Goede adviezen en persoonlijke benadering, goede service door oa snelle levering. Een verademing vergeleken met grote zaken en volle agenda’s voor het plannen van een afspraak. Kortom een perfecte zaak om naar toe te gaan!

21 juli 2017 -

Ruime keuze

Ruime keuze aan assortiment, goed geholpen en goede service!

20 juli 2017 - Michelle v.

wauw

Met dank aan Tegelhal Verschuur (en mijn man) hebben we nu een badkamer om in een magazine te plaatsen. Fantastisch wat een mooie spullen hebben ze. Je word er persoonlijk behandeld en goed geholpen, geen nummer maar een klant! Ook erg fijn dat ze een compleet plaatje kunnen leveren dus alles in 1 koop.

Wij zijn goed geslaagd en zou iedereen Tegelhal Verschuur aanraden.

20 juli 2017 - R. Gommers

In een rustige omgeving wordt je prettig geholpen

In een rustige omgeving wordt je prettig geholpen. De toepassing wordt verkend en op basis daarvan en de eigen wensen worden de mogelijkheden/ bezwaren gepresenteerd.

20 juli 2017 - E van der Vlist

Goed spul, leuke prijzen

Goed spul, leuke prijzen, leuk volk, goed behandeld. Ik raad iedereen aan hier naar toe te gaan.

11 juli 2017 - Ria Rothuis

Goede service, persoonlijke aanpak. Mooie materialen.

Reactie op aanvraag offerte was vlot, persoonlijke bespreking op de offerte prettig. Mooie tegels. Uitvoering van het werk vakkundig en netjes.
Beetje jammer dat de kraan lang op zich liet wachten, timer op de ventilator werd te ingewikkeld en het deksel van doucheputje is, uit praktische overwegingen, niet vervangen. Dit is allemaal wel besproken en uitgelegd.

18 februari 2017 -

Echt een topzaak

Fijne service, grote keus en niet te duur, we zijn zeer tevreden met Tegelhal Verschuur

18 februari 2017 -

Hele goede winkel

Wij zijn goed geslaagd met onze tegels!

Schrijf hier je beoordeling

Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal te kiezen (1=slecht, 5=zeer goed)